Met volle kracht vooruit

 

 

Workshops voor vitale medewerkers 

Vitale en tevreden medewerkers zijn een key-factor in een succesvolle organisatie. Een 'medewerker in balans' is van onschatbare waarde. 

Zijn medewerkers niet in evenwicht, dan is de kans aanwezig dat zij klachten ontwikkelen als (over)vermoeidheid, spanningshoofdpijn, RSI en burn-out. Deze klachten gaan ten koste van het persoonlijk welzijn van de medewerker, de effectiviteit en productiviteit, maar heeft ook invloed op de samenwerking binnen het team. 
 

De Vitaliteit-workshops Met volle kracht vooruit geef ik binnen organisaties samen met Irina Reulink (trainer, coach en stoelmasseur) vanuit onze missie om de vitaliteit en het bewustzijn van medewerkers in organisaties te vergroten. Praktische en toegankelijke workshops met als intentie om medewerkers inzicht en handvaten te geven voor het reguleren van hun vitaliteit in het dagelijks (werk)leven. Hierdoor zullen zij een gezondere balans en een frisse focus hebben en met meer innerlijke rust, plezier en succes werken.

Gun jij jouw medewerkers en collega's meer grip op hun vitaliteit?

Neem dan nu contact op voor boeking van een workshop of meer informatie vooraf.

Reorganisatie workshops

Soms maken de omstandigheden een reorganisatie onvermijdelijk. Noodzakelijk om jouw organisatie weer (financieel) gezond te maken. Maar voor veel medewerkers betekent dit vooral een periode van onrust en onzekerheid. Goede communicatie en duidelijkheid waar mogelijk, maken het proces voor de medewerkers minder stressvol.

Vaak impliceert de reorganisatie impactvolle veranderingen zoals een nieuwe taakverdeling en werkinhoud, locatieverandering of definitief afscheid. Je wilt als werkgever het reorganisatieproces met zorg begeleiden en medewerkers met vertrouwen en kracht de toekomst in laten gaan. Meestal gaat de aandacht hierbij vooral naar diegenen die afvloeien. Maar ook de achterblijvers kunnen door de toegenomen werkdruk, en de ontstane onzekerheid na de reorganisatie slecht in hun werk komen en verminderd productief en energiek zijn.


Om medewerkers gezonder en krachtiger door de stressvolle reorganisatieperiode heen te helpen, verzorg ik samen met Irina Reulink (trainer, coach en stoelmasseur) vanuit Met volle kracht vooruit ondersteunende workshops. Daarin helpen wij medewerkers om zich op een andere manier bewust te worden van de spanning en gevoelens die de reorganisatie met zich meebrengt. We geven ze handvaten om hier mee om te gaan. De medewerkers komen weer in contact met hun essentiële kwaliteiten en samen creëren we perspectief voor de toekomst.

Wil je jouw medewerkers diepgaander begeleiden in reorganisatie ?

Neem dan nu contact op voor boeking van een workshop of meer informatie vooraf.

Agenda - Workshops en meer


8 maart 2020 - Open Middag Rebalancing School (AMERSFOORT, Yogaschool Bindi)

30 mei 2020 - Open Dag Rebalancing School (SIDDEBUREN, Rebalancing School)

 

1 t/m 5 juli 2020 - HIEROS GAMOS FESTIVAL - Waarachtig leren liefhebben


2 t/m 5 juli 2020 - Zomerworkshop: De wijsheid in je lichaam (SIDDEBUREN)


3 t/m 6 september 2020 - Zomerworkshop: De wijsheid in je lichaam (SIDDEBUREN)

8 oktober 2020
 - Start Rebalancing Inspiratiejaar

 Emile Rahi Buring | Rebalancing - 06-34746116 -  contact@emileburing-rebalancing.nl - Praktijkadres: Kommerstraat 24 in Zaltbommel (NL)