top of page

Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn

Als directeur en docent ben ik verbonden met de Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn. Binnen deze school ondersteunt een professioneel en zeer bezield team van docenten deelnemers in hun persoonlijke ontwikkeling met als ingang lichaam en bewustzijn.

De Rebalancing School biedt een Inspiratiejaar aan voor diepgaande persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Rebalancing.

Dit Inspiratiejaar is bedoeld voor mensen die meer aandacht willen besteden aan hun persoonlijke ontwikkeling via lichaamswerk. Het is mogelijk om deze jaartraining als losstaande training te volgen.
De jaartraining kan ook in bestaande werksituaties als coaching-, supervisie- en trainingsberoepen, in psychotherapeutische praktijken of paramedische beroepen worden gebruikt om het bestaande werk te verdiepen en om nieuwe inspiratie in werk en leven op te doen.

In het Inspiratiejaar wordt gewerkt met lichaamswerk, aanraking, (actieve) meditaties, zelfonderzoek, ademwerk en verschillende bewegingsvormen. Meer informatie over het Inspiratiejaar vind je hier.


Ook kun je (na deelname aan het inspiratiejaar) via de tweejarige beroepsopleiding worden opgeleid tot professioneel Rebalancer.

Meer informatie over de School, het inspiratiejaar en achtergronden van Rebalancing vind je op www.rebalancing.nl.


De Rebalancing School organiseert door het jaar heen diverse

workshops en open dagen

Voor data van de workshops klik
hier
Voor meer informatie over de open dagen, klik
hier.

Rebalancing Emile Buring
Rebalancing Emile Buring
IMG_0556.jpg
bottom of page