Workshops Van man tot MAN

 

door Emile Buring & André van den Assem

Van man tot MAN is een initiatief van André van den Assem en Rahi Emile Buring waarbinnen zij in workshops, trainingen en individuele sessies mannen uitnodigen hun authentieke man-zijn te leven. In de workshops combineren zij lichaamswerk, zelfonderzoek, beweging, meditatie, ademwerk en stemwerk. Kernwoorden die André en Emile en hun werkwijze typeren zijn: warme betrokkenheid, oordeelloos, uitdagend en aandachtig aanwezig.

Binnenkort vind je hier het nieuwe workshop-programma voor 2018. We gebruiken de zomer om nieuwe inspiratie op te doen en het programma vorm te geven met prachtige verdiepende dagen 'Van man tot MAN'. Je bent dan weer van harte welkom!

De kracht van kwetsbaarheid - Zaterdag 29 oktober 2016

In vroeger tijden vormde de initiatie van jongen naar man een belangrijke fase in het leven van een man. In onze maatschappij is deze  initiatie in de loop van de tijd verloren gegaan. Mannen leren over het algemeen sterk, stoer en volhardend te zijn en te overleven op met name de mentale kant van menszijn. Er is een verwrongen, stereotype beeld van man-zijn ontstaan. Met alle gevolgen van dien, zoals wanhoop, agressie, vervreemdende seksualiteit, zichzelf en de levensbestemming ontkennen en vergeten. Ècht man-zijn blijft veelal een mysterie. 

In onze beleving is werkelijk man-zijn een ontdekking, be-leving en belichaming van zowel zachtheid en ontvankelijkheid als stevigheid en kracht. Werkelijk man-zijn is onszelf openen voor hoofd, hart én buik. Datgene te leven en vorm te geven waarvan jij van binnenuit voelt dat het waar is.   

Om je als man te verbinden met jezelf en jouw waarheid te leven, is naast het ontwikkelen van denken nodig echt te leren voelen. Het loskomen van interne verhalen en mentale projecties en het stap-voor-stap verkennen van jouw lichaam, gevoelens en emoties. En door dit alles heen de weg vinden naar wat jouw ziel werkelijk verlangt. Zodat het vele 'doen' in je leven aangevuld kan worden met beschikbaar zijn, je open stellen en ontvangen. Een rusten in jezelf met aanwezigheid, liefde en overgave temidden van de uiterlijke wervelstorm van het leven.

 

In deze workshop nemen we je mee op reis in jezelf. We helpen je om jouw authentieke, werkelijke mannenkracht te ontdekken. Zonder vooraf gesteld keurslijf of definitie daarvoor.

Van daaruit kun je gaan ervaren wat je werkelijk verlangt en een meer passende richting voor je dagelijks leven ontdekken.

We werken deze dag met diverse elementen uit lichaamswerk, meditatie, zelfonderzoek, beweging en adem- en stemwerk.

 

Welkom!


Begeleiders: André van den Assem & Emile Buring
Datum: Zaterdag 29 oktober 2016
Locatie: De Kapel in Voorst (Enkweg 1, Voorst)
Bijdrage: € 110 (incl. koffie/thee en lekkers / lunch op basis van ‘potluck’, ieder brengt wat mee (vegetarisch))

Aanmelden: via contactformulier of email naar contact@emileburing.nl.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Wees tijdig met je aanmelding.
 

 

Naast de Van man tot MAN-workshops organiseer ik meerdere workshops gericht op lichaamswerk en bewustzijn.

Klik hier om direct naar de gehele workshop-agenda te gaan.

Agenda - Workshops en meer


8 maart 2020 - Open Middag Rebalancing School (AMERSFOORT, Yogaschool Bindi)

30 mei 2020 - Open Dag Rebalancing School (SIDDEBUREN, Rebalancing School)

 

1 t/m 5 juli 2020 - HIEROS GAMOS FESTIVAL - Waarachtig leren liefhebben


2 t/m 5 juli 2020 - Zomerworkshop: De wijsheid in je lichaam (SIDDEBUREN)


3 t/m 6 september 2020 - Zomerworkshop: De wijsheid in je lichaam (SIDDEBUREN)

8 oktober 2020
 - Start Rebalancing Inspiratiejaar

 Emile Rahi Buring | Rebalancing - 06-34746116 -  contact@emileburing-rebalancing.nl - Praktijkadres: Kommerstraat 24 in Zaltbommel (NL)