top of page

Ervaringen van clienten (rebalancing / vervolg)

 

Ik kom nu een klein jaar bij Emile voor rebalancing sessies. De behandelingen doen me goed omdat ik na iedere behandeling weer een stapje verder kom in mijn ontwikkeling. Er is altijd weer een nieuw aspect van mijn lichaam en geest dat zich laat zien tijdens of na een sessie. Wat me opvalt is de volledige, vriendelijke aandacht die Emile tijdens een sessie voor me heeft. Emile is er helemaal bij en ziet, voelt en weet iedere keer precies wat er moet gebeuren. Na iedere sessie ga ik een beetje lichter weer weg!

Jacco

Emile, ik heb jou ervaren als een kundig warm en liefdevol persoon. Een luisterend oor en je warme aanraking hebben me een heel eind op weg geholpen om mezelf weer te vinden. Ik ben er nog niet, want mijn innerlijke criticus speelt nog wel eens op, maar dankzij jou herken ik hem beter. Ik heb je sessies als zeer fijn ervaren. Bedankt.
Sandra

Emile! Wonderlijk hoe goed jouw werk bij je past. Ik ervaar je als een liefdevolle ruimte, waarbinnen van alles ervaren kan worden. Ik ben telkens verbaasd over de ontdekkingen die ik doe, via jouw aandacht en aanraking. Het is fijn om de vriendelijke, intuïtieve wijsheid te ervaren die al in ons werkt. We begonnen bij pijn waar ik vanaf wilde, maar ik wil op ontdekkingsreis blijven, ook nu de pijn gevoeld is. Fijn te weten dat ik jou daar soms voor kan gebruiken...
Arjan

Emile, ik heb Rebalancing als geweldig ervaren. Stilstaan bij mijn gevoel in mijn lijf en er doorheen ademen. Puur bewustzijn ervaren van alles wat er is. Adem. Aanraking. Met steun van jou en veiligheid, vertrouwen en fijnzinnig afstemmen op dat wat ik nodig heb. Het helpt mij in contact te komen, geeft mij zelfinzicht en helpt mij tegelijkertijd met het loslaten van dat wat er is of geweest is. Het voelt als verschonend en het was een helende ervaring voor mij.
Marietje

Om voor mij een sessie te laten werken is vertrouwen essentieel. Hierin ben jij mij goed tegemoet gekomen. Zowel in jouw benadering naar mij, als door de serene ruimte waarin je werkt. Je hebt mij in alle rust ondersteund om bewust te worden van de blokkades in mijn lichaam en om deze vervolgens los te laten. 
Robert

In een periode waarin ik op zoek was naar antwoorden op vragen als ‘Wie ben ik?’ en ‘Waarom gebeuren de dingen in mijn leven?’, kwam ik bij jou terecht. Als integere en bekwame Rebalancer heb je de gave om mij in een ontspannen sfeer te begeleiden om weer in mijn lichaam en bij mijn gevoel te zijn. Vanuit acceptatie van alles wat er in mij is ('alles is goed') en met respect voor mijn eigen grenzen. De veranderingen in mij na de sessies bij jou zijn fantastisch. Niet alleen ervaar ik in mij opruiming van blokkades en meer balans in lichaam en geest, ook is mijn kijk op mijzelf en de wereld veranderd en resoneert mijn omgeving daarop mee. Dankjewel, Emile.
Jeannet

Emile, integer, liefdevol, respectvol en veilig, zijn de eerste woorden die in mij opkomen als ik denk aan de sessies die ik bij jou volg. Een fijne basis, waarin ik eerlijk kan ontdekken, onderzoeken en versterken wat mijn lichaam al weet maar wat mijn hoofd soms moeilijk accepteert: dat ik waardevol ben. Het voelt goed om zonder oordeel diep aangeraakt te worden, fysiek en mentaal. Dat werkt bij mij door, niet alleen in de sessies, maar ook in mijn dagelijks leven. Ook tijdens mijn zwangerschap heb ik vertrouwen in jouw vaardigheid en kennis. Bedankt!
Margreet

Vandaag, vier dagen na de sessie, krijg ik weer het ontspannen blije gevoel terug dat ik voelde toen ik naar huis fietste. Ik heb de sessie bij jou als erg rustgevend ervaren en ik heb twee bijzondere momenten meegemaakt waarop ik me los van mijn omgeving voelde. Complete ontspanning. Ik ervaarde dat op die momenten de energie vrij door mijn lichaam kon stromen en mijn energiebalans zich nu kan beginnen te herstellen. Dank je wel.
Liesbeth 

In de Rebalancing-sessies heb ik helder zicht gekregen op hoe mijn lichaam reageerde op hele zachte, liefdevolle aanraking: het schrok aanvankelijk, mijn adem en spieren zetten zich vast. Op een uitnodigende manier wist jij, Emile, mijn lichaam in de diepte weer in contact te brengen met zichzelf. Daarmee herstelde de natuurlijke stroom zich en voelde mijn lichaam zacht, liefdevol, warm, speels en stromend. Een heerlijk gevoel.  
Addie

Tijdens de sessies ontdek ik hoeveel mijn lichaam te vertellen heeft. Ik leer door de aanrakingen naar mijn lichaam te luisteren en hetgeen wat duidelijk wordt met liefde en mildheid te omarmen. Ook ervaar ik meer en meer verbinding tussen mijn hoofd, lichaam en gevoel en is er meer ruimte ontstaan om te luisteren naar mijn lichaam en gevoelens dan voorheen. En het mooie is dat de intensere verbinding met mijzelf ook resulteert in een diepere verbinding met de mensen om mij heen.
Agnes

Emile, in de Rebalancing-sessies heb ik ervaren hoe mijn lichaam o.a. reageert op spanning, boosheid en verdriet en hoe diep die emoties opgeslagen liggen. Jouw liefdevolle aanraking heeft er voor gezorgd, dat ik al na enkele sessies meer ontspannen kan staan en minder stram loop. Al met al zit ik nu ook lichamelijk beter en ruimer in mijn vel. Dankjewel!
Inge

Ik heb in jouw Rebalancing-sessies geleerd om een stuk ontspanning te accepteren. Die ontspanning kwam vanzelf tijdens de sessie, door de sfeer die jij creëert en de tijd die je neemt. Het gaf me inzichten in de processen die bij mij spelen en nu ga ik op zoek naar aanpassingen daarin. Maar zonder te forceren, gewoon kijken wat op mijn pad komt. Het heeft mij veel gebracht en ik kom graag bij je terug!
Christa

De sessies die ik heb mogen ontvangen van jou, Emile, hebben mij ontspanning en ruimte gegeven. Ik was niet direct op zoek naar verandering, inzicht of begeleiding, maar zocht vooral een moment voor mezelf. De mooie ambiance, jouw rust en de aandacht voor mijn lijf hebben me dat meer dan voldoende gebracht. Ik heb mezelf voorgenomen om me regelmatig met zo’n moment te belonen!

Eugenie

 

 

bottom of page