top of page

Rebalancing Centrum

Rebalancing levenskunst voor iedereen bereikbaar maken

Als directeur en trainer ben ik verbonden met het Rebalancing Centrum (voorheen en sinds 1989 genaamd Rebalancing School).

Binnen het Centrum ondersteunt een professioneel en zeer bezield team van trainers de deelnemers en studenten in hun persoonlijke ontwikkeling met als ingang het lichaam en bewustzijn.

We bieden het Rebalancing Inspiratiejaar aan. Dit is een diepgaande en rijke jaartraining 
voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Waar normaliter vele verschillende cursussen, opleidingen en sessies nodig zijn om jezelf full spectrum te onderzoeken en ervaren, bieden wij dit allemaal in één jaar aan. Het Inspiratiejaar is kwalitatief en kwantitatief een diepgaand en hoogstaand opleidings- en ervaringsjaar voor jezelf.

​In het Inspiratiejaar ligt de nadruk op de 3 fundamenten van Rebalancing: lichaamswerk (waar respectvolle en liefdevolle aanraking een groot onderdeel van is), zelfonderzoek en meditatie. Ook wordt er gewerkt met innerlijk kindwerk, voice dialogue, bodyflow, ademwerk, bewust bewegen en diverse ontwikkelde rebalancing-werkvormen.

Het Inspiratiejaar kan losstaand gevolgd worden of worden vervolgd met het Rebalancing Verdiepingsjaar (jaar 2) en Integratiejaar (jaar 3) om beroepsmatig Rebalancer te worden. De driejarige korte beroepsopleiding staat geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).
Hiernaast bieden wij ook Uitbreiding Bestaande Beroepen aan, waarbij instroom vanuit professionals met mensgerichte beroepen mogelijk is (coaching-, supervisie- en trainingsberoepen, psychotherapeutische of paramedische beroepen) worden gebruikt om het bestaande werk te verdiepen en om nieuwe inspiratie in werk en leven op te doen.

Ook biedt het Rebalancing Centrum een breed aanbod van workshops, retreats en masterclasses, die door particulieren en professionals los van het Inspiratiejaar of de beroepsopleiding gevolgd kunnen worden en ook een mooie ontmoeting en kennismaking met Rebalancing zijn.

 

Meer informatie over Rebalancing, het Rebalancing Centrum, de achtergrond en ons aanbod vind je op www.rebalancing.nl.


Het Rebalancing Centrum organiseert door het jaar heen diverse

trainingen en open dagen. Meer informatie? klik hier

PayOfff_Rebalancing_FC_MEDIUM.png
Logo_Rebalancing_FC_MEDIUM.png
IMG_0556.jpg
bottom of page