top of page

Emile Buring


 

Emile. Sinds 2009 begeleid ik, met Rebalancing, mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling via lichaamscontact en bewustzijn. Hierbij combineer ik aanraking, zelfonderzoek, ademhaling, beweging en stilte.

Mijn begeleiding is toegankelijk, effectief en resulteert in een diepere ontmoeting met jezelf, ‘duurzaam ontspannen’ en een weg naar meer innerlijke vrijheid en authenticiteit. Dieper contact met jezelf leidt tot keuzes die kloppen, gezonde relaties en een passende bijdrage aan de maatschappij. Je leven verandert blijvend positief.

Mijn begeleiding bied ik aan in individuele Rebalancing-sessies in Zaltbommel (Gelderland) en groepsactiviteiten verspreid door het land.
Tevens werk ik als Trainer in het Rebalancing Centrum en verzorg ik, samen met Inge Delforterie, de dagelijkse leiding van het Rebalancing Centrum.

Cliënten. Ervaren mij als een toegankelijk en warm mens; nieuwsgierig, energiek, eerlijk, liefdevol, confronterend en inspirerend. Ik ben in staat om mensen zonder oordeel waar te nemen, hun potentie te zien en hen creatief uit te nodigen om zich te openen. Ik inspireer mensen heel graag om te leven en werken vanuit zelfvertrouwen, kracht en wijsheid.

41564765_1852519431452421_44093590855944

Geloof. Ik geloof in de grote wijsheid van het lichaam. Het lichaam is een ingang naar het weer opnieuw beleven van wie je werkelijk bent. Door jezelf te voelen, te onderzoeken en dieper contact te maken met jouw spanning, gevoelens en onverwerkte ervaringen, ontstaat er weer meer ruimte en kracht om je leven te leven zoals helemaal klopt voor jou.....authentiek, vrij en vol van kracht en vertrouwen.

Een 1 minuut-video (2019) over mijn persoonlijke ervaringen in Rebalancing-sessies.

Osho. Mysticus, spiritueel leraar en ook grondlegger van Rebalancing. Hij is een van mijn leermeesters en brengt mij grote inspiratie, confrontatie, een continue verdieping in mijn persoonlijke ontwikkeling en een overgave aan liefde en waarheid. 

Rahi. In 2017 heb ik middels een initiatie van Akhail Matthews Osho Sannyas mogen ontvangen, een inwijding in de energie en het liefdesveld van Osho. Hierbij heb ik de spirituele naam Gyan Prem Rahi ('pelgrim/reiziger op het pad van liefde en waarheid') gekregen, afgekort als roepnaam Rahi. Rahi spreekt mij aan in mijn kern, wie ik ten diepste ben en met name dat waarin ik hier ten diepste mag leren en dienen. 

Geïnspireerd. Voel ik me ook door de natuur, stilte en de kracht van liefde en aanraking. En zeker ook door de spiegels die ik krijg en de avonturen die ik beleef met mijn grote lief Sabina, mijn zonen Sam en Wieb en stiefdochter Livia. 

Visie. In de huidige maatschappij zie ik een grote nadruk op volhouden en presteren. Daarnaast mis ik in de visies op ontspanning en persoonlijke ontwikkeling een belangrijk element: echt contact maken met jezelf. Zelfs in ontspannende activiteiten wordt – bewust of onbewust – echt contact met het lichaam vermeden.

Blijvend ontspannen is mogelijk! Door echt contact te maken met je lichaam. En te ontdekken wat er te denken, voelen en beleven valt. Ik noem het: ’jezelf ontmoeten’. Deze ontmoetingen bieden inzicht in je leven tot nu toe en helpen om nieuwe keuzes te maken. Het is tijd voor een nieuwe balans! Lees hier meer.

Scholing, Certificering en Inspiratie. Ik ben opgeleid tot Rebalancer bij de Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijngecertificeerd Ademcoach/Ademwerker en geschoold in Traumahealing (Somatic Experiencing).

Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling volg ik regelmatig allerlei workshops, trainingen en sessies, o.a. op het gebied van Rebalancing, deep tissue aanraking, meditatie, inquiery-zelfonderzoek, stembevrijding, klankhealing, Tibetaans lichaamswerk, chronische spanning- en pijnbehandeling en geweldloze communicatie.   

De Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT), ondersteunt mij o.a. in informatie- en kennisdeling, nascholing, intervisie en contact met zorgverzekeraars.
Ook ben ik graag 'onder mannen' en kom ik regelmatig met mannen samen in heilige broedercirkels trainingen om te delen over thema's die zich aandienen, elkaar te ondersteunen in heling op opgelopen wonden, te groeien in zelfliefde en compassie en ook te verdiepen in samenzijn in waarheid en liefde.

Bloemenmandala Rebalancing School.jpg
bottom of page