top of page

Jouw lichaam als ingang voor persoonlijke ontwikkeling

Nieuwsbrief Emile Buring | Rebalancing - Augustus 2015

Beste , Heb jij er wel eens bij stil gestaan dat jouw lichaam een ingang is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Ons lichaam is bijzonder intelligent. Het laat je voelen wat wel en niet goed voor je is. Ook slaat het allerlei onverwerkte ervaringen op uit het verleden en herbergt onze gevoelens, als verdriet, boosheid, angst. Deze ervaringen en gevoelens kunnen op onverwachte momenten opkomen in ons lichaam. Of ze kunnen zich laten voelen in spanning en pijn, zoals hoofdpijn, schouderklachten, benauwdheid, hartkloppingen. Het lichaam geeft duidelijke signalen en blijft dat doen, totdat ze door ons werkelijk ontmoet en gevoeld worden. Steeds meer mensen beseffen dat het lichaam een ingang is voor persoonlijke ontwikkeling. De populariteit van yoga, mindfulness, meditatie en ook rebalancing groeit. Niet alleen vanwege de behoefte aan fysieke ontspanning, zeker ook vanwege een groeiende behoefte aan innerlijke rust, zelfinzicht en een kloppende balans tussen lichaam en geest. De afgelopen periode vonden mensen hun weg naar rebalancing via mijn sessies of workshops. Of de aanleiding nu fysieke pijn of spanning, futloosheid, overvloed aan emoties of een behoefte aan 'meer voelen en minder denken' was. Zij gingen op ontdekkingsreis om dieper contact te maken met hun lichaam en daarmee met zichzelf om authentieker te kunnen leven. Lees hier hun ervaringen. Ben jij nieuwsgierig naar de wijsheid van jouw lichaam? Heb jij behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en een nieuwe innerlijke balans? Hieronder zie je de activiteiten waaraan je kunt deelnemen na de zomer. Je bent van harte welkom! Een hartelijke groet, Emile Ps. Na de vakantie zal je regelmatig een nieuwsbrief ontvangen met inhoudelijke artikelen en video's over de kracht van persoonlijke ontwikkeling via het lichaam.

bottom of page